Lähetä meille palautetta

Olitko tyytyväinen saamaasi palveluun? Voit halutessasi jakaa palautteesi julkisesti sivuillamme muillekin!

Henkilökohtaisiin tai vastaanottotapahtumaan liittyviin kysymyksiin emme valitettavasti voi tietoturvasyistä vastata julkisesti, vaan näihin vastaamme asiakkaalle henkilökohtaisesti.

Asiakkaalla on lain mukaan oikeus tehdä muistutus ja/tai kantelu sekä tarvittaessa ilmoitus potilasvahinkovakuutukseen. Näiden tekemisessä neuvoo potilasasiamies Marjo Mikkola.

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiitos hyvästä hoidosta Jari Salmiselle selkäni kivun hoidosta. Kiitos myös nopeasta ajan saannista perjantaina 16.6. Ystävällistä palvelua ja osaamista.

– Nimetön palaute

Kävin lauantaina 7.12 lääkärillä huonovointisuuden, kuumeilun ja vatsakipujen takia. Aamupäivällä otettiin pikacrp, joka näytti korkeita tulehdusarvoja; iltapäivällä pääsin lääkäri Tiina Tanskasen vastaanotolle. Lääkärille kiitos, että olen vielä hengissä.
Sain lähetteen Acutaan umpisuolentulehdusepäilyn vuoksi. Acutassa todettiin, että umpisuoli oli jo ehtinyt puhjeta ja minut leikattiin vielä samana iltana. Nyt olen jo kotiutunut ja kaikki on pienistä kivuista huolimatta ilmeisen hyvin.

– Nimetön palaute

Kävin lauantaina 8.6.2019 ortopedi Tiina Tanskasella. Hän tutki rauhallisesti ja perinpohjaisesti vaivani ja ohjasi edelleen kiropraktikolle hoitoon. Sain vaivaani sekä hoitoa että neuvoja. Kiitokseni ja hyvän kesän toivotukset Tiina Tanskaselle.

– Kaarina Björklöf

 

Vastaus: Kiitos lämpimästä palautteestasi!

Marjo Mikkola, Oriveden Lääkäriasema Oy