Yritys, yhteystiedot

Käynti- ja postiosoite

Keskustie 39
35300 ORIVESI

Ajanvaraukset

Puhelimitse:
0400 104 139

Netissä:
Avaa nettiajanvaraus »

Yritys

Oriveden Lääkäriasema Oy on laadusta, luotettavuudesta ja hyvästä palvelusta tunnettu yleislääkäri- ja erikoislääkäripalveluita sekä terveyden- ja sairaanhoidonpalveluita tuottava yksityinen, suomalainen lääkäriasema.

Asiakassuhteet ovat meille erittäin tärkeitä ja tavoitteena on panostaa laadukkaaseen hoitoon ja asiakaspalveluun. Pidämme erittäin tärkeänä, että läheltä löytyy ”oman kylän” lääkäriasema sekä tutut ja luotettavat lääkärit ja hoitajat. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Oriveden keskustassa.

Autolle löytyy parkkipaikka aivan lääkäriaseman edestä osoitteessa Keskustie 39.

Oriveden Lääkäriasema

Oriveden Lääkäriasema on toiminut paikallisena perheyrityksenä jo vuodesta 2009. Meillä saat lämpimän ja ystävällisen sekä asiantuntevan palvelun tutulla lääkärillä. Suurin osa lääkäreistämme on ollut mukana jo alusta saakka.

Tarjoamme yleis- ja erikoislääkärivastaanottopalveluita, terveyden- ja sairaanhoitajanpalveluita, psykoterapiapalvelut sekä fysioterapiaa. Otamme laboratorionäytteet myös kotikäynneillä. Lääkäreillämme on monien vuosien kokemus ja osaamista monilta eri lääketieteen aloilta.

Voit asioida rauhassa lääkärin vastaanotolla, me huolehdimme lapsista sillä välin.

Lääkäripalvelujen lisäksi tarjoamme myös muuta apua esimerkiksi selän oireillessa tai liikkumisen vaikeutuessa. Selkähuoltamomme ammattilaisia ovat mm. ortopedit, fysioterapeutit ja kiropraktikko.

Kotisairaanhoidon palvelumme auttaa sairauden hoidossa ja terveyden ylläpidossa asiakkaamme kotona, Orivedellä ja lähialueilla. Kotihoito tukee asiakkaamme kotona asumista peseytymisestä ruuanlaittoon ja ulkoilusta harrastuksiin.

Senioriklinikkamme tarjoaa yhdessä paikassa, tuttujen yhteyshenkilöiden voimin, kaiken ikäihmisen terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon tarvittavan avun.

Lähetä meille palautetta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.